Välkommen tillbaka in i mitt liv

Två månader utan godis har jag klarat av, men nu har jag bestämt mig för att låta godis vara en del av mitt liv igen. Kände att tiden fram till påsk var lång och jag mår mycket bättre när jag får äta lite choklad, men med måtta! Nu känner jag att jag har kontroll igen över mitt godisbegär och litar på min egen förmåga att bibehålla kontrollen. Vad passar då bättre än att inleda godisätandet med en marabou chokladkaka? Har velat prova marabou oreo nu i flera veckor så det blev först ut på listan. Betyg, 4 av 5, smakade inte så mycket oreo men gillar det krispiga. Min favorit kvarstår, Marabou Digestive. Jag har dock valt att godis bara ska intas på lördagar (alternativt en gång i veckan) för att försöka bibehålla lite av min disciplin kring godiset så att jag inte låter det gå till överdrift igen, lite godis skadar inte, men i orimliga mängder är det inte bra. 
Vad är erat favoritgodis? Mitt är choklad, choklad och lite mer choklad om ni inte förstått det  ;)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.