Mot lugnare tider

Wiho säger jag bara, idag var det redovisning utav PM metod och det är den sista uppgiften på terminens vetenskapliga 15hp och nu är det bara är C-uppsatsen kvar för terminen. En milstolpe på vägen även om det fortfarande kommer vara en hel del arbete så känns det som att kaoset med flera kurser, studien som vi dragit igång riktigt tidigt (eftersom vi genomför en 12 veckors träningsstudie) och allt annat med C-uppsatsen är över och vi kan fokusera på en enda sak. Jag vet att jag tjatar, men hallå tiden går undan nu, nästa vecka är det 6 veckor kvar av vår studie och det innebär att det är tid för halvtidstester, känns som att vi nyss startade igång! Så nu andas jag och är så glad att jag tog mig igenom den här tunneln som kändes väldigt lång och stressig och så samlar jag kraft till att tillsammans med Louise skriva en sjujändrans bra C-uppsats :) 
 

2 reaktioner på ”Mot lugnare tider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.