Framtiden

Framtiden, en diffus verklighet som känns väldigt långt borta och alldeles för nära samtidigt. Jag läser min sista termin just nu på Tränarprogrammet vid Örebro Universitet vilket innebär att jag snart tar examen, den 5 Juni närmare bestämt. Tiden springer just nu precis som varje år under den här tiden och det är lätt att slukas upp i nuet och allt som ska göras nu, men det finns en framtid också. Samtidigt som det känns spännande att jag inte vet exakt vad jag gör om några månader så känns det aningen nervöst också och varje dag så funderar jag på hur min sommar och höst kommer se ut. 
 
Jag har i alla fall sökt lite sommarkurser på distans, en kurs i kreativt skrivande eftersom jag alltid drömt om att gå en skrivarkurs för att utveckla mitt skrivande så jag hoppas att jag kommer in på den för det skulle verkligen vara att förverkliga något som jag inte vågat ta tag i sen jag var liten. Jag har även tittat på kurser på distans till hösten, jag som sagt att jag inte ska plugga i höst, men på halvfart så skulle jag kunna klara av det samtidigt som jag jobbar eller reser (gjort det tidigare utan problem) och kunskaps törstande som jag är så finns det alltid spännande ämnen att lära sig mer inom. Om ni har lite tid över så kan jag rekommendera att gå in på antagning.se och bläddra bland deras kurser, shit vad mycket spännande det finns att läsa! Jag öppnar upp mina valmöjligheter helt enkelt just nu, kommer jag inte in så gör jag inte det och kommer jag in men vill göra något annat så är det bara att tacka nej. Bättre att söka än att ångra sig sen när det är försent. Jag ser hur som helst fram emot den 5 Juni även om jag inte vet exakt vad som händer därefter, jag har mitt företag att stå på och kommer jobba utifrån det och så kommer jag ha en examen från Universitet, det känns stort! Bara kämpa på nu med dom kurser som är kvar! 
 
 
Lite som samma ovisshets känsla som inför studenten, fast samtidigt inte. 

3 reaktioner på ”Framtiden

  1. Skrivarkursen är nice! Har själv hållit i några på Vuxenskolan och Medborgarskolan. Visserligen läste jag inte några kurser i det tidigare, utan hade läst litteraturvetenskap. Också ett roligt ämne där man både får experimentera med sitt skrivande och förbättra sitt läsande. Lycka till med alla framtidsplaner. :)

    Hälsningar,
    Georges

    1. Ja jag hoppas få hjälp att utveckla mitt skrivande av en sådan kurs, hoppas att jag kommer in på kursen skulle vara riktigt roligt :) Spännande det låter, om jag inte var så beroende av aktivitet i min vardag så skulle jag verkligen vilja pyssla med skrivande fullt ut :) Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.