5 saker du kanske inte visste om mig

Tänkte att jag kör en sån här liten lista som handlar om något annat än träning, 5 saker som du kanske inte visste om mig ;)
 
1. Jag är allergisk mot fisk och skaldjur därav bristen på fiskrecept i bloggen om ni ens funderat över detta. Jag kan provsmaka (har en överkänslighet så får utslag om jag äter). Om jag befinner mig i exempelvis saluhallar med mycket fisk eller går förbi en fisk chark så får jag svårt att andas och jag avskyr fiskdoft kan höra ihop med mina andningsproblem (min hjärna kopplar fiskdoft till något obehagligt). 
 
2. Jag skriver dagligen, antingen på bloggen, i min privata dagbok eller små texter/dikter eller längre texter. Jag har alltid älskat att skriva och har börjat skriva på en bok för många år sen som är ca 50 sidor, fortsättningen vilar just nu i huvudet men tänker på historien flera gånger i månaden, en dag hoppas jag ta mig tid till att skriva klart.
 
3. Jag är sämst på att sjunga och sjunger aldrig inför andra inte ens på skoj. Dock en hejare på att mima började mima redan i lågstadiet på musiklektionerna när man sjöng jullåtar och sånt eftersom jag tyckte att jag sjöng så falskt.. haha inte konstigt att man inte blev bättre heller, men ville skona andra från min ”ljuva” stämma.
 
4. Insekter är det värsta jag vet, älskar naturen, men hatar insekterna har svårt att döda eller röra vid dom. Bästa lösningen är att dammsuga upp kräken för jag kan inte tänka mig att mosa deras hjärna (ja jag tänker bara på mosad hjärna om jag försöker slå ihjäl en fluga/mygga/spindel m,m) känns så hemskt så bästa sättet att dö på måste vara att sugas upp i en dammsugare även om det också tar emot så om någon annan finns till undsättning så får den personen stå för mordet. 
 
5. Jag har inte hål i öronen eller någon annan percing heller. Jag hade hål i öronen ett kort tag i trean, men hade sådana problem med allergiska reaktioner att jag själv tog beslutet att låta dom växa igen eftersom det gjorde så ont!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.