En lite peppig video

Mixade ihop en liten peppig video med några träningsklipp med några av mina favorit övningar. Jag var riktigt sugen på att följa med Marko till gymmet ikväll, men känner mig lite stel i nacken, plus att jag redan varit och tränat en gång idag så njuter av en liten lugn stund i soffan läsandes lite träningsmagasin som trillat ner i brevlådan senaste dagarna och peppar upp för träning imorgon istället, kan säga att det här med att fixa ihop en video fick mig ännu mer pepp på träning. Hoppas den inspirerar er också! 
 Får bakläxa på min teknik på utfallsstegen ser jag, måste flytta fram foten så jag kommer mer i 90 grader, men bara tänka på det till nästa gång. Väldigt bra att filma sig själv för då ser man vad som behöver finslipas på ;) 

3 reaktioner på ”En lite peppig video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.