Här om dagen slängde vi ihop lite fajitas till middag, riktigt mumsigt. Eftersom det är säsong för grönsaker just nu så är det främst rätter med mycket sallad som har gått åt i veckan så som tacos (så klart) och fajitas. Vi kom överens här hemma om att fajitas är något som äts för sällan hos oss. Det är en enkel rätt som enligt mig är godare än tacos och perfekt mat när man inte vill lägga ner flera timmar i köket men ändå ha riktig lagad mat. Ibland känner jag att det finns alldeles för mycket god mat här i världen, det blir för många goda rätter att välja på och därför blir det för lång tid mellan tillfällena som det tillagas och ibland så glömmer jag bort riktigt goda rätter för att det är något annat gott som man fastnat för och så kör man på det när man är stressad och inte riktigt hinner planera så mycket, känner ni så någon gång?
Mitt överfyllda bröd, förstår inte hur jag aldrig kan lära mig att inte lägga på för mycket så det blir omöjligt att rulla ihop och äta utan allt för mycket kladd..