Fotbollsgala

Helgerna går så fasligt fort precis som veckorna, i fredags var det fotbollsgala. Avslutning för den här säsongen och prisutdelning, mat, efterrätt, musikquiz och självklart tittade vi på matchen på storbild. Jag kände i somras att gnistan till fotbollen hade falnat, jag älskar fortfarande sporten, men inte att själv utöva den. Brist på utveckling och ständigt se alla yngre som har så mycket mer boll i sig än vad jag någonsin kommer att få fick mig att känna att jag vill syssla med något som jag känner att jag verkligen utvecklas inom och där jag bara ”tävlar” mot mig själv. Så jag bestämde mig för att spela klart säsongen avsluta det hela och inte ha några krav på mig själv utan bara spela för skoj och njuta. Det gick sådär det var inte så att min gnista blev starkare när jag inte kunde träna på grund utav bölden och pencelinet så då bestämde jag mig definitivt för att det här skulle bli min sista säsong och det känns bara skönt att lägga skorna på hyllan när säsongen tog slut och sattsa på det som jag mår bra utav och träningsformerna nu är därmed löpning och gymmet.
 
Vad ska jag göra med all tid som blir över nu då? När det inte är fotbollsträningar flera gånger i veckan eller matcher på helgern? Ja det kan jag säga att jag inte har några problem med att fylla upp med en massa annat och det är sådant som jag velat göra ett tag, men inte vetat var jag ska hitta tiden till att kunna göra det. Känns både roligt, spännande och lite nervöst med alla mina projekt som jag håller på med just nu, men ännu ett litet tag tänker jag hålla på vad det är exakt som jag fixar och trixar med på princip all min fritid just nu. Det är lusten att syssla med det som jag håller på med nu som också bidragit till att jag inte haft glöden i fotbollen, genom att ha det friare med att själv planera när jag ska träna så kan jag hinna med annat på kvällar och helger :) 
 
Hollywoodsvall försökte jag få till i fredags, gick sådär, som vanligt blir det bra på ena sidan och skit på andra.. försökte mig även på lite mer glamourös sminkning än bara mascara, haha sällan som jag fixar till mig sådär så känner knappt igen mig själv, men kul att piffa till sig ibland är det gala så är det ;) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.