Starta veckan med konditionsträning

Det blev intervaller idag på morgonen, perfekt att springa igång veckan och det känns så skönt att jag fått in lite rutin på min konditionsträning så att den inte förfaller, har ju faktiskt aldrig haft så bra kondition som jag hade i sommras så till nästa sommar vill jag ju ha bästa förutsättningarna för att kunna ha ännu bättre kondition (sommaren är i princip bara löpning för mig, älskar att springa på sommaren). Missade nästan bussen till gymmet, fick springa med adrenalinet pumpande, men jag hann! Saknar verkligen att inte ha cykel när jag ska till gymmet, gillar inte att trängas på buss med hostande människor och skrikande barn, får lite panik och tror alltid att jag kommer bli sjuk och försöker att andas så lite som möjligt (vilket inte var lätt idag när jag blev alldeles flåsig av den lilla spurten). Känns onödigt att köpa en ny cykel innan jag bor i en lägenhet där det finns tillgång till cykelrum (eftersom det inte räcker med dubbla lås och fastlåst i cykelstället för att få ha kvar cykeln här) så jag får stå ut med livet utan cykel ett tag till.. Nu ska jag ladda upp och göra mig redo för att gå till skolan, vi ska fixa en poster och finputtsa på projektarbetet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.