Bowling med jobbarkompisarna

Igår så bowlades det på pitchers med jobbarkompisarna från IL. Det är några veckor sen jag jobbade senast eftersom det varit så mycket med studierna och uppstarten av företaget så det var kul att träffa alla :) Känns lite konstigt att alla dem träffar varandra som vanligt på jobbet, även fast jag inte är där, var ju min vardag i tre månader att jobba med dem. Det är väl så att man har lite svårt att tänka sig något som är en del av sin vardag fortsätta utan en själv? Förstår ni hur jag menar? Aja kul var det i alla fall och efter ett tag så började jag få ner lite käglor också, svårt att bowla men roligt, bör göras oftare :) 
 

2 reaktioner på ”Bowling med jobbarkompisarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.