Ta tag i saker och ting

Jag har inte fått något sommarjobb ännu vilket jag inte tycker om. Jag vill verkligen inte bara sitta hemma hela sommaren, jag kommer bli rastlös och få krupp samnt bli pank och det är inte någon bra kombo. Förra veckan sa jag att efter tentan så ska jag ta tag i jobbsökandet. Jag tog ledigt över helgen, men idag så har jag suttit och sökt jobb, skrivit cv:n och personliga brev och nu hoppas jag verkligen att jag får napp någonstans. Det tar tid och ork att söka jobb och hela eftermiddagen har jag suttit nu, hade tänkt plugga lite, men nu står maten på spisen, måste äta innan det är dags för match och hjärnan är helt slut. Men jag har planerat in min morgondag och vet precis vad jag ska göra så där finns tid att plugga lite. Satt ju faktiskt i skolan mellan kl 9 och halv tolv så jag har ju gjort något på studiefronten också ;) 
 
Solen lyser så härligt, känns skönt att jag i alla fall kommer att vara några timmar utomhus idag och få lite friskluft, en balkong och min lägenhet skulle vara fulländad (och en tvättmaskin) ;) 
 
Den här tavlan/fotoramen hade kommit upp på väggen hemma hos mina föräldrar, jag kommer ihåg delar av den där sommaren när bilderna är tagna, jag och mamma gick vilsna på en ö bland annat ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.