Kokospannkakor

Testade ett nytt recept idag som jag hittat i någon tidning för evigheter sen och sparade. Gjorde en liten miss då jag var hundra procent säker på att jag hade fiberhusk hemma, men det hade jag inte. Så jag bytte ut det mot 2msk kokosmjöl. Jag tror konsistensen blir bättre om man har fiberhusk, men det fungerade absolut med koksmjöl! Jag vet inte riktigt hur många portioner receptet är tänkt för, men det blir en hel del pannkakor (gjorde små eftersom det var svårt att vända) och jag har väldigt mycket smet kvar så får bli pannkakor till middag också  kanske frukost imorgon också haha, men det var gott! 
 
 
Om du inte har kokosolja hemma går det utmärkt att steka i en annan olja! 
Få ingredienser är alltid en fördel, snabbt, smidigt och enkelt är populärt hos mig! :)
Jag åt mina pannkakor med en klick sylt då det blev lite torrt utan något till, andra tillbehör som fungerar skulle vara vaniljkvarg (kvarg med lite vaniljpulver efter smak), bär, sylt, grädde, glass ja det mest som passar till pannkakor! :) 

2 reaktioner på ”Kokospannkakor

    1. Det var gott och mättande vilket alltid är en bra kombo! Lite torrt utan något till bara, men pannkakor är ju rätt tråkigt om man inte har något till i vanliga fall också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.