En bal på slottet

I fredags tog jag tåget till Katrineholm för att spendera helgen där, det blev att titta lite på fotboll, träffa vänner och titta på alla finklädda blivande studenter som hade bal ute på Hedenlunda slott. Sanna var så vacker så i sin klänning och solen lyste hela dagen över alla finklädda och glada balmänniskor. 
 

 
Nu väntar sista hela studieveckan (var tog tiden vägen?!) nästa vecka på tisdag eftermiddag tar jag ”sommarlov”!  (om allt går som jag planerat). Det är helt galet, men fram tills dess är det massor som ska göras! Så jag har fullt upp med att skriva labbrapporter, skriva en mindre uppsatts och läsa på till en muntlig tenta så ingen tid får gå till spillo. Tack och lov att jag har börjat återfå energi för annars hade det varit en otroligt tung vecka, men idag har jag varit uppe med tuppen (halv sex och skrivit på en labbrapport) snart ska jag iväg till skolan för föreläsning och praktiska moment, effektiva Erika är tillbaka ;) Ha en fin dag allihopa! 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.