Ett tu tre

Hej hoj, har så mycket i mitt huvud, önskar mig lite mer energi, men om ni varit observanta så ser ni att det börjar ändras lite just nu på bloggen och det kommer bli en ”ny start” snart. Det ska bli så kul att få göra det som jag funderat på hela våren, men inte haft energi till och att nu känna att det händer grejer och att jag orkar mer och mer. Börjar inse hur långt nere i botten jag varit, börjar känna igen mig själv och inse hur mina tankebanor varit väldigt konstiga och olika mig, läskigt när det kommer smygande så där för det är lätt att missa och plötsligt är man bara där på botten, men kan nog tacka träningen för att jag orkade, endorfiner är en bra medicinering mot depression och fick mig att orka det var höjdpunkten på dagen eftersom då kände jag mig som mig själv! :) 
 
Ha en toppendag i regnrusket! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.