Magen har ballat ur

Suck, energilös då min mage inte mår bra idag. Har vandrat mellan sängen, soffan och toaletten sen jag kom hem. Magen låter, vrider och vänder sig. Egentligen borde jag samla energi till att ta mig till pressbyrån runt hörnet och köpa blåbärssoppa eller något, men ne vågar inte vara så många meter från toan.. Haha önskar att jag i alla fall kunde förlora aptiten men hungrig och sugen på mat är jag som alltid, men jag vet ju att allt går rakt igenom idag så det är ingen idé att äta något. Drack en proteinshake förut, jag kan höra hur den skvalpar där inne, förhoppningsvis får jag upp lite näring och energi från den :)

Om två timmar är det träning, känner att oddsen för att jag kommer befinna mig där är rätt låga just nu :( jävla mage hoppas den bättrar på sig snabbt och att det bara är någon matförgiftning eller något sådant lätt… Jag vill ha maat! Jag är världens sämsta sjukling.. Uttråkad efter bara några timmar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.