Indoor walking tisdag

Veckan är igång, igår bockade jag av benpass på gymmet, några labbrapporter, sökte lite jobb och så avslutade jag dagen med fotbollsträning. En rejäl uppstart av veckan, idag är inte så mycket sämre, halv nio väntar indoor walking och seniorjympa med klassen. I kväll väntar cirkelgym och indoor walking med laget och där i mellan så är det lite labbrapporter som ska skrivas. Känns nästan som att jag har gymkort på Friskis och Svettis eftersom det nu blivit så mycket träning där när både laget och skolan hyr in träningspass därifrån. Det är kul med olika träningsmiljöer även om jag inte är någon person som brinner för instruktörsstyrda pass, jag har svårt för ledarnas överentusiasm och själva grejen med att stå i ring och hoppa omkring på uppvärmning och så där ;) Men som sagt inspirerande och roligt att träna i olika miljöer så det brukar jag suga åt mig och använda som motivation när det finns annat som jag inte gillar. 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.