Mitt 2012

En enkel liten årsresume tänkte jag fixa till.
 
 
Januari
I Januari så flyttade jag in i min första alldeles egna lägenhet, ett steg som jag längtat efter, jag hade kommit till en punkt där jag inte längre ville bo under samma tak som mina äldrar utan ville klara mig själv och stå på mina egna ben.
Jag spelade mina sista matcher med Dfk Värmbol i Värmbol Dam Cup, lite vemodigt efter 8-9? år med klubben.
Februari
I februari testade jag mitt lilla kök och mina kunskaper inom matlagning och bakning på den tid som blev över efter plugg och träning. Skaffade mig ett gymkort denna månad och gjorde min allra första träning med Sturehov.
Mars
I Mars blev det en hel del pluggande, anatomi var kursen och jag hade svårt att hitta rätt studieteknik för att lära mig allt, klarade tentan först på tredje försöket. Däremot var jag duktig på att snappa upp en hel del övningar för olika muskler och testade dem på gymmet. Efter tentan hade vi en lyckad och trevlig tentafest hemma hos Jakob.
April
Här hände det massor vill jag lova, jag utbildade mig till diplomerad massör på sidan om mina Universitetsstudier vilket var krävande, men jag ångrar det absolut inte! Jag skrev på för IK Sturehov och spelade min första seriematch, som var vinst och jag gjorde ett mål ;)
Maj
Inledningen på månaden var enorm smärta! Har nog aldrig i mitt liv haft så ont, fick käka smärtstillande i en vecka efter att jag i min andra match med Sturehov fått ett knä rakt på Svanskotan. I övrigt speglades månaden av härliga promenader och en bra träningsmånad i det stora hela.
Juni
Jag fyllde år och firade födelsedagen med att vara på min första fotbolls A-landskamp tillsammans med Sturehov.
I efterhand firade jag födelsedagen med några vänner och familj med ett hederligt tårtkalas.
Jag flyttade tillfälligt hem till Katrineholm över sommaren för att jobba. Jag och Marko firade 3 år tillsammans!
 
Juli
Jag jobbade nästan hela månaden, hade sjukt ont i fötterna efter minst 20 000 steg om dagen. Efter jobbet och på helgerna försökte jag hinna med att ta vara på den sommar som var..
Jag var på min kusin Jennys 40-års kalas och träffade kusiner, faster och några kusinbarn.
Jag och Marko bokade även en resa!
 
 
Augusti
Jag och Marko åkte till Karpathos och hade en alldeles underbar vecka med sol och bad och lugna dagar.
När vi kom hem åkte jag direkt till Örebro för att skriva omtenta i anatomi och påbörja mitt andra år på tränarprogrammet.
 
September
En fullspäckad månad med nollning
Internat i Blankhult med klassen
Och en hel del träning
Vann div 3 tillsammans med Sturehov
 
Oktober
Tack vare vinsten i div 3 fick vi kvala till div 1, det blev stolpe ut bokstavlig talat, men det var kul ändå att få ha den erfarenheten.
Det var finsittning med GIH
Och många härliga höstpromenader
November
Massor av plugg
Jag köpte mig en Iphone
Jag hade finbesök
 
December
Jag bakade lussebullar
Tog en tur till Göteborg för att träffa Jessica, vi gick på julmarknad på Liseberg.
Och sen så åkte jag upp till norr med familjen och firade jul och träffade släkten
 
Vilket år va! Utöver detta har jag och Marko klarat ett år med distansförhållande och det fungerar även om det är jobbigt att alltid sakna. Stolt över att vi kan vårda vår relation och trotts avståndet få känslorna och relationen att växa. Sen har jag gjort en resa hälsomässigt, träningen trappade jag upp i början av året redan, men under sommaren insåg jag att för att kunna få de resultat jag vill ha så behövde jag förändra kosten och då jäklar hände det grejer vill jag lova.
Maj 2012
December 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.