Det här med att inte ha någon dator

Den dåliga blogguppdateringen beror på att jag inte har någon dator, jag har ju mamma och pappas, men finns inga bilder på den eller så och då blir jag inte inspirerad att skriva. Jag gör inte mycket vettig ändå, har varit en sväng till Örebro i onsdags, vattnat blommorna, tagit in posten, var förbi gymmet och körde ett pass som fortfarande känns i musklerna och på kvällen var det inventering med fotbollslaget på citygross innan jag körde till Byle och sov hos Marko. Igår tittade jag mest på sport på tv hela dagen, hade tänkt hitta på andra grejer, men lyckades inte slita mig och idag blir det i alla fall en sväng till mitt gamla gym för att bygga lite muskler resten visar sig ;) Bloggandet blir bättre när min dator är lagad(?) eller om det är så att jag måste köpa en ny…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.