Byxorna som växte

Ber om ursäkt för att jag tjatar om att jag minskat en del i storlek, men jag har verkligen börjat förstå och inse hur stor förändringen faktiskt är. Byxorna nedanför är mina tightaste just nu. När jag köpte byxorna i slutet på september fick jag precis på mig dem. Det var en kamp med knappen i provhytten, men jag tänkte snart sitter de perfekt och valde dessa framför en storlek större och tur var väl det! Nu måste jag ha skärp och mitt skärp är längst in, det finns inga fler hål att använda och trotts det hasar de lite :O De har även börjat hänga i röven och kring knäna. De har så klart töjts ut lite av användning och tvätt som alla byxor gör, men dessa köpte jag ändå när jag redan hade börjat gå ner i vikt. Jag behöver med andra ord köpa nya byxor.. Så tråkigt bara att prova byxor, men känns som att det är tid för det.. ;) Det är lätt att missa hur stora förändringar man faktiskt gör eftersom jag ser ju mig själv varje dag och förändringen har ju skett över en längre tid :)

2 reaktioner på ”Byxorna som växte

  1. Ville bara berömma dig igen för att du har varit så sjukt super duktig! Och fortfarande är för den delen, och din träningsmotivation smittar av sig via bloggen!

    1. Å tack Helen!, alla fina kommentarer som man får både här på bloggen och utanför gör mig så glad och får mig att fortsätta kämpa mot mitt mål :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.