Fortsätt kämpa, här kommer motivationspepp!

Det softa livet tar ut sin ork på mig, efter lunch och duschning somnade jag framför elden i soffan och sov minst en timme, kanske mer.. På gymmet mötte jag upp Matilda som var lite träningssällskap idag. Jag körde mage/rygg och Matilda ben/rumpa. Jag gav henne några tips på övningar och teknik och körde slut på min bål samtidigt, hej träningsvärk säger jag bara. 
 
Jag imponeras av att det fortfarande är så fullt på gymmen, att motivationen inte ännu börjat tryta hos alla människor som avgett sina nyårslöften. Så vad passar bättre än lite motivationstips. 
 
Jag har skrivit några bra inlägg tidigare som jag tycker att ni ska läsa igenom om ni behöver motivationstips och hjälp för att upprätthålla era goda vanor, fortsätt kämpa (även om jag tycker bäst om när det är lite folk på gymmet så tycker jag det är kul att så många fortsätter att kämpa på, heja!)
 
Hur du kommer igång med träningen kan du läsa om här
 
Hur du upprätthåller dina goda vanor kan du läsa om här
 
Tips på hur du ska hantera tankar under träningen kan du läsa om här
 
Tumblr_lqz4w3msen1r1u0gno1_500_large

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.