1 dag kvar

Imorgon så här dags så befinner jag mig på arlanda! Wihio! Det är kaos i lägenheten med väskor som ska packas och sånt som ska med ligger utspritt lite över allt. Jag har en tendens att om jag ser något som ska med så lägger jag fram det så att jag ser det och inte missar, men det har resulterat i att det ligger grejer överallt eftersom jag inte hunnit börja packa ordentligt ännu.. 
 
Seminarium fram till klockan tolv och sen finslipa det sista på arbetet och därefter tar jag ledigt, förhoppningsvis vid två tiden om det går som jag vill! Wihio jag känner att det börjar närma sig nu..
Snart intar jag Manhattan med min shoppingtokiga syster! Wiho… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.