Julkort i brevlådan

Efter en lång dag så var det kul att hitta ett julkort i brevlådan när jag kom hem. Ett fint sådant och skickat från USA, med en fin hälsning från min fina syster inför avfärden på fredag (tur att det kom fram innan vi hunnit åka). Nu längtar jag ännu mer! Förlåt att jag tjatar, men jag har inte varit ledig sen förra julen eftersom jag jobbade hela sommaren och jag längtar verkligen efter att få en veckas avkoppling där jag får tänka på annat (egentligen har jag inte ledigt då man inte har jullov på universitetet, men vi har inget schemalagt mellan 20 december och 7 januari så hemstudierna får faktiskt stanna hemma under min resa) hinner ta tag i det när jag kommer hem, tycker att jag är värd lite avkoppling.
Nu väntar jag på att Louise ska komma hit så vi kan förbereda oss inför morgondagens seminarium det är ju två kurser nu så halva dagen fokus på den ena sen andra halvan på den andra. En tur till gymmet ska jag också hinna med, inte tränat sen i onsdags! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.