16 timmar senare

Vaknade klockan sex imorse av ångest, har haft ont i kroppen och varit riktigt stressad över allt som ska hinnas med. Ännu är det inte helt lugnt, men 16 timmar studier idag ungefär, några lite mindre produktiva så kan jag ändå säga att jag har koll på läget och känner att jag faktiskt kommer hinna klart till imorgon. En sak kvar att fixa i mitt arbete men annars känner jag mig nöjd eller tillräckligt nöjd för att kunna skicka in mitt 42 sidor långa arbete.. 140 ord tillgodo efter att ha fått redigera och kapa lite. Jag som inte trodde att jag skulle komma ens i närheten av 6000 ord, men fick slänga in hur mycket som helst i bilagor för att inte överstiga maxgränsen, det har flytit på de senaste dagarna på tangentbordet. Vad har jag kommit fram till  i det här arbetet, jo fotboll är en komplex sport och det är mycket att tänka på när man planerar ett träningsår för ett elitlag, speciellt när man behöver referenser på allt man ska skriva.. 
Nu ska jag duscha och sen skriva ihop min del till en liten powepoint presentation till morgondagens presentation, sen ska jag sova, förhoppningsvis bättre än vad jag gjort de senaste två veckorna. Kanske hinner träna imorgon till och med innan vi åker.. kanske kanske :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.