Startat veckan

Gäsp gäsp, jag tror att jag är vårtrött, jag tror att jag har lättare för att bli trött och orkeslös på våren än på hösten, känns väldigt felvänt, men jag har börjat fundera på detta flera vårar i rad. Jag vill helst sova bort hela dagarna och jag orkar inte ta mig för att göra nödvändiga grejer.Jag orkar träna för det är kul, men inget annat har jag lust att göra, tur att jag har lite disciplin i alla fall annars skulle jag nog sova hela dagarna.. 
 
Idag fick jag gymma själv, Louise har åkt på magsjuka, verkar gå i laget så är lite rädd för att träna ikväll, vill inte bli sjuk.. Kändes som att mina armar blivit svaga, länge sedan jag körde armpass senast. Skakiga armar efteråt och trött, det jobbigaste som finns är att cykla hem från gymmet! Skönt att ha startat veckan med träning och den här veckan kommer att innehålla lite allt möjligt (en hel del träning, seriepremiär på söndag) och jag tror att det kommer att bli en bra vecka. Jag ser fram emot torsdag då jag kommer att få besök långväga härifrån! :) 
 
Orkade inte cykla hem direkt så tog lite spännisbilder/egobilder i omklädningsrummet, darrig på handen, men älskar att titta på musklerna när det är pump, mina armar ser så biffiga ut då ;) Det krävs mer ansträngning att spänna vänster armen än höger, det måste ha att göra med att man är mer van som högerhänt att koppla in musklerna i den armen, men det är jobbigt att få till bra spännisbilder ;) 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.