Kostregistrering och mängder mat

Jag har suttit och försökt inspirera mig själv genom att bläddra i bloggen och se vad jag gjorde som var så bra i höstas. Då var jag duktig på att ha självdisciplin till studierna och jag var väldigt mycket kreativare med maten. Igår och idag har jag åtminstone slagit till på lite avancerad mat, egen komponerad tacopaj med en pajbotten av det nyttigare slaget (hade inget vetemjöl hemma upptäckte jag så imporoviserade med mandelmjöl och grahamsmjöl) och det blev över köttfärs så idag har jag tillagat tacogratäng med pasta, hur det smakar får vi se det luktar gott (tog precis ut den ur ugnen) :)
 
Vi har en uppgift i skolan med kostregistrering och det är kolosala mängder mat som ska intas om man tränar som mig, jag kan ärligt säga att jag inte äter 3600kcal om dagen som jag skulle behöva göra om jag skulle följa det där. Det är sjuka mängder mat och jag kan inte tro att jag ens åt den mängden mat innan jag ändrade på kosten och då hade jag ändå en stadig viktuppgång varje år så jag vet inte hur det där är uträknat eller så är det något annat som inte stämmer.. Jag känner i alla fall att den kost och det kcal intag som jag har nu fungerar för mig och att jag kan förbättra min styrka och orkar träna och förbättras så jag tror på mitt upplägg :) Känns som det här med kost är en riktig djungel känns inte som jag blivit mycket smartare av nutritionskursen heller bara ännu mer frågvis ;) 
 
(Om ni funderat på varför min stavning är sämre än vanligt så beror det på att min dator ”hoppar” lite mellan raderna och ibland hoppar den upp några rader och skriver och ibland raderas hela stycken, den började bete sig på detta vis efter att den for i backen i vintras, behöver nog spara ihop till en ny)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.