Vältränade ben

Känner mig lite vilsen bland veckodagarna, funderade på varför det var fredags rutiner på nyhetsmorgon en bra stund tills jag kom på att det faktiskt är fredag idag. Kort vecka och noll koll på veckodagarna när man varit på resande fot ;) Seminarium denna morgon och sen direkt till gymmet. Benpass stod på schemat och så härligt att få darra loss i musklerna rejält. Ökade i benböj och det är alltid kul, mitt knä känns inte alls.. peppar peppar.. 
 
Måste säga att jag är riktigt nöjd med mina välsvarvade ben. Jag vill få dem ännu mer definerade, men det börjar verkligen synas nu att träningen gett resultat. Reagerade på en av bilderna från Spanien där jag står i jeans och ser vältränad ut, blir så stolt över mig själv när jag ser resultat. Bilden nedan är den jag syftar på. 

Sen tog vi lite bilder efter dagens träning och det är en ganska fast rumpa och snygga vältränade ben som numera tillhör mig. Jag är inte van vid att vara stolt över min egen kropp, men numera är jag verkligen stolt över min kropp och hur den ser ut. Jag känner mig bekväm och det är en underbar känsla, en känsla som jag hoppas att jag får hjälpa andra människor att nå genom att hjälpa dem med träning. I övrigt svettades jag som en gris på dagens träning, vet inte om kroppen har vant sig vid att svettas mängder efter att ha tränat i stekande sol i några dagar eller vad det var, men mer än vanligt svettades jag idag, droppade om mig redan efter uppvärmningen redan :P
Kvällens fotbollsträning kommer jag att missa, av någon anledning fanns det bara tvättid ledig fredagkväll, vet inte hur det kan komma sig att fredagskvällarna är så lätta att få tvättid på ;) Men måste verkligen tvätta kan inte vänta till tisdag när nästa bra tillfälle fanns. Det är ett pussel detta med livet och träningen som inte alltid går att få ihop, men jag har faktiskt tränat 8 pass den här veckan om man räknar in morgonjoggingen så det är ju inte hela världen att missa ett träningspass ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.