Listan som aldrig tar slut

Goddagens! Seg som tusan kämpade jag mig upp ur sängen redan kl 6 imorse. Detta för att jag har en gigantisk att göra lista för tillfället. Träningen stod först på listan, stel och öm i kroppen (träningsvärk delux) tog jag mig igenom ett armar,rygg och bål pass innan min hjärna hann fatta vad jag höll på med och komma med ursäkter som ”har inte tid” eller ” jag har sån träningsvärk”, ”jag orkar inte cykla till gymmet”. Nu gäller det bara att hitta energi för att göra allt som finns kvar på min att göra lista och på mitt egna studieschema.
 
Jag är bra på det här med listor, jag brukar alltid strukturera upp dagens ”att göra” punkter och den här månaden har jag även strukturerat upp hela månadens studier så jag vet exakt vad jag ska läsa/skriva varje dag. Det enda som jag är lite dålig på är att jag alltid kommer på mer ”att göra” grejer så min lista tar aldrig slut om dagarna. Jag behöver nog införa dags-och veckolistor så att jag kan fördela allt bättre, är så tråkigt att inte se listan kortas ner utan oftast växa istället..
 
Nepp lite läsning står på schemat innan jag ska kila iväg till skolan och redovisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.