Finsittning med GIH plus andra bravader från helgen

Så här uppklädd var jag i lördags efter kvalmatchen (som vi förlorade med 2-1, så inget div 1 nästa år, men div 2 blir det iaf). Anledningen till att jag tog på mig både högklackat och klänning och hade fixat håret så elegant stavas GIH:s finsittning. Det serverades tre rätters middag, men först var det fördrink och mingel där man fick leta upp sin bordskavaljer genom att hitta det matchande namnet. Jag och min bordskavaljer Pontus, var Bernard och Bianca tillexempel, andra par var, kronprinssesan och prins Daniel, Lady och Luffsen, Ariel och Blunder och så vidare. Efter prisutdelningar, tal, spex och god mat så förflyttade vi oss till nattklubben Nivå dansade loss på dansgolvet bland annat innan jag vid tolv blev upphämtad av min riktiga prins.
 
Det har varit en jätte mysig helg med resturangbesök, tv-mys, en mastig söndagsbrunch som gjorde att vi inte orkade någon middag(!!), sightseeing av Örebro från bilen p.g.a lite felkörningar, en tur till marieberg, stadium outlet och lager 157 och så lite filmtittande. Som ni förstår en händelserik helg och som toppen på allt så stannade Marko här en extra natt och offrade en timme av sin morgonsömn för att åka härifrån direkt till Katrineholm och jobbet. Varje extra tid vi kan få tillsammans är guld värd.
 
Jag har även bokat tågresa till Katrineholm då jag planerat att ha min VFT där, så tiden från onsdag eftermiddag fram till måndag eftermiddag ska jag spendera i Katrineholm. Det blir mitt första längre besök sen innan Karpathos resan, som var 16 Augusti, snacka om att jag haft en fullspäckad höst hitintills!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.