Kapad identitet

Hej vänner och fiender?

Blev riktigt förvånad idag när jag loggade in på facebook och min bror undrar varför jag har två facebook konton. Fattade ingenting så sökte på mitt namn på facebook och där dök det upp två Erika Lauri och båda med bild på mig. Den falska Erika Lauri hade kopierat all synlig information om mig förutom att jag har pojkvän eftersom det inte går att kopiera och sen hade personen skickat ut vänförfrågningar till mina släktingar vet inte kanske även vänner? Jag har anmält kontot för att det utger sig för att vara jag så jag hoppas att det försvinner snart.

Jag tycker att det är smått obehagligt att någon försöker utge sig för att vara jag, trodde bara att sådant hände kändisar och kanske folk som har massa fiender/ovänner, men jag är varken känd och jag anser mig inte heller ha ovänner/fiender. Eller så är det någon som försöker spela mig ett 1:a april skämt, men jag blir mer illa till mods än road.. 

                                     
Detta är jag MEN det är inte jag på facebook, om ni blir kontaktade av Erika Lauri som har denna bild som profilbild så är det någon annan!

Spelade för övrigt första matchen med sturehov idag, spelade så jävla dåligt, men vi vann med 5-0 och jag lyckades faktiskt trycka in en boll i mål, men måste verkligen skärpa mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.