Lillskrutten med körkort

Lillskrutten i familjen har tagit körkort så nu går ingen säker på gatorna längre. Grattis Sanna, vet hur skönt det är när man klarat det där och äntligen får köra, känns som nyss men samtidigt så långt borta, finns det en tid när jag inte hade körkort liksom?

Här i min lilla lägenhet luktar det gudomligt gott just nu, jag har bakat kanelbullar eftersom jag hittade en jäst som snart skulle gå ut och så har jag läst massor om anaerob träning. Pratat om jobb till sommarn har jag gjort också och det ser inte ut att bli brist på det så det känns lugnande måste jag säga.

Nu ska jag försöka slänga ihop lite middag och sen ta en tur till gymmet innan jag ska ha en soffkväll med bullar och mjölk framför tv:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.