Imse vimse spindel

Idag har det varit ännu en härlig solig höstdag, hösten känns mycket härligare utan allt regn. Har haft sådan tur att det hittills nästan bara regnat på kvällarna och nätterna och dagarna är fyllda av sol :) peppar peppar
Har lekt med Nils som vanligt på torsdagar på hemmafronten, letade upp lite ”nya” lekar som vi kunde leka idag. Han skulle nog kunna leka samma lekar varje dag tror inte han kommer ihåg vad vi lekte dagen innan, men för mig blir dagarna så otroligt enformiga om jag inte förnyar mig lite. Ingen av dem nya lekarna var lika populär som imse vimse spindel (går ut på att jag sjunger visan och gör rörelser med händerna på Nils, han gillar regnet bäst) så den leken har vi kanske lekt 10 gånger idag för han tröttnar aldrig skrattar lika mycket varje gång åt regnet och ser förvånad ut..haha

Härliga underbara höst, tänk om hösten kunde vara så här solig hemma..

Jag har gått förbi postlådan idag också, så nu får ni därhemma hålla utkik och se om det är något till just dig, man vet ju aldrig ;) Var inte så lätt att köpa frimärken då posten inte har som mycket annat generösa öppettider, blivit lite bortskämd tror jag med 24 timmars servicen ;P

Ska ta mig till gymmet om en liten stund behövde ta mig en liten powernap först, min första tanke imorse ”Ja bara en tidig morgon till sen är det lördag och jag får sova till åtta!” haha klockan åtta är lyx nu halv nio och jag helgen är toppen. Huset är ganska lyhört så när Elias är vaken kan jag inte sova längre känns meningslöst, sen får jag ut mycket mer av dagarna om jag går upp på morgonen, jag hinner sova när jag kommer hem till Sverige bättre att ta vara på tiden jag har här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.