Helg numer två

Så är det helg numer två och jag har små planer för helgen. Ikväll eller runt kl sex så ska vi bege oss mot ”short north” för det är kvällsöppet i butikerna idag och något mer, vet inte riktigt man fick dricka vin på gatorna och så, men inte jag, för jag är inte 21. Känns konstigt att jag helt plötsligt inte får gå på krogen, inte för att jag har känt något behov, men om jag skulle få lust så får jag inte. Tycker 21 är lite väl hög åldersgräns faktiskt, men det är vad jag tycker. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i sex timmar, håller på att tvätta och har strykt lite kläder som var knövliga efter resan, men det kommer inte att ta hela dagen. Kanske ska gå till affären nu när jag vet att den är så nära, har kommit på lite saker som jag behöver.


Stort och snyggt hus jag gick förbi häromdagen

Imorgon är det ”lär känna dina nya grannar party” i grannens och Johanna och Ryans trädgård om jag förstått allt rätt. Så mellan två och fyra ska jag mingla runt med grannarna, har faktiskt inte sett så många av grannarna, det ska visst finnas folk i min ålder, men har inte sett någon.. Jag tror det blir trevligt, sen så ska jag spela fotboll i whetstone park eller soccer måste man ju säga här annars tror dem att man pratar om amerikansk fotboll. Varför heter den sporten fotboll, har dem inte bollen i händerna och springer med den?


En del av Whetstone Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.