Fula fotbollsskor och söta benskydd


Har köpt ett par fula fotbollsskor, det var det enda par som passade och näst intill alla skor hade gräsliga färger och om dom inte hade det så var dem inte någe sköna, så fick bli ett par fula men sköna skor :P Så nu är jag redo för att spela lite i helgen :)

Fredag är det nu och imorgon ska jag verkligen sova ut. Ska nog hyra en film ikväll och kanske köpa mig något gott, upptäckte igår att vi bor supernära en mataffär och ett starbucks, vete tusan hur jag missat det tidigare då vi varit och handlat både på matbutiken och strarbucks :P Men det är inte så lätt att hålla koll på allt jag har ju faktiskt inte ens varit här i två veckor ännu.

Sov gott sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.