Down Town

Elias har varit på kalas på ett brandmuseum som ligger i down town området så jag hängde på och tittade in den delen av stan lite mer. Helt öde var det näst intill, det är näst intill bara massa skyskrapor med kontor och en del matställen och cafeer, men nästan alla matställen cafeer var öppna måndag till fredag eftersom det är då det finns folk i dem kvarteren.

Down town

Jag hittade en cvs/store (matbutik) så kollade in deras utbud och fördrev tiden, köpte pringles för 10,50 kr! Och då var det större förpackning än hemma hela 10 chips mer och ändå typ halva priset :P haha Jag är i alla fall nöjd med mitt kap, sen hittade jag ett subway som var öppet hittade tre stängda först plus flertalet resturanger så åt lunch och insåg att subway i sverige är godare efter två försök. Sorry amerika subway..
 
Fanns en del gammla byggnader mitt i allt ”nybyggt”.

Det fanns två teatrar, men tror det innebär bio också, den ena var i alla fall bio ;)

Vid bussplatsen var det lite liv i alla fall ;)

Det vi ska på ikväll hette visst Gallery Hop, ska bli intressant att se vad det är för något, ska visst vara en tradition som sker varje år i oktober :)

Kallt idag så ska ta på mig varmare kläder till kvällen och ska använda min halsduk/sjal för det blåser kallt och har regnat idag. Nu känns det som att värmen är borta och hösten kommer att komma med sin kyla, men kanske bara känns så för att det är sånt väder idag.. Hoppas på mer värme hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.