Ett år äldre och klokare

Har startat dagen med tårta på sängen och lite jobb. Men har faktiskt tänkt vara ledig mestadels av dagen idag. Det är ju bara min födelsedag en gång om året. Vid lunch eller strax därefter kommer mina föräldrar, bror och syster och hennes kille. Sen drar vi ut på tur. Vädret ska klarna upp enligt prognosen så vi ska ut på hajk. Jag som önskat en hajk med familjen på min dag, tittade ut en slinga igår längs Bergslagsleden och har inhandlat picknick. Känns som det kan bli en bra dag. Förra året fick jag åldersångest, detta år känner jag väl inte hurra ett år äldre heller, men inte samma panik som förra året. Fortfarande den där känslan av att jag inte gjort något av mitt liv ännu, måste ta tag i det, klura ut vad det är som skaver.

Innan vi ska bege oss iväg ska jag ta en tur till gymmet. Förmiddagsträning är något som jag tänkt unna mig idag, ni vet den där tiden när det är som minst folk på gymmet. Inte ofta en har möjlighet till sådan lyx, men idag händer det.

Försöker avdramatisera att jag passerar 25 och trycker upp stora siffror. Ålder är bara en siffra, men gillar inte känslan av att åren gått så fort…

2 reaktioner på ”Ett år äldre och klokare

  1. Grattis! Kom osökt att tänka på när jag fyllde 25 och sade att det var halvvägs till 30 och en kompis korrigerade mig och påpekade att det faktiskt var halvvägs till 50…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.