Vill du skapa träningsmotivation

Om du har lite brist på träningsmotivation så bara måste du klicka dig in på Bloggar om Hälsa. Där delar jag nämligen med mig av mina bästa tips för att skapa träningsmotivation med lite inriktning på -efter sjukdom. Men tipsen går självklart att använda sig av om en bara har dåligt med motivation just för tillfället.

Inte brist för egen del

För egen del är det inte någon brist på motivation just nu. Känner mig riktigt taggad och glad över att jag fått en bra rytm på träningen. Har ju kämpat lite fram och tillbaka med min motivation senaste åren. Mest för att det varit svårt att hitta en balans mellan jobb och privat. Men sen jag gick banans på det här med att hoppa runt som en liten duracellkanin så längtar jag numera efter träning mest hela tiden. Tror hopp har en förmåga att utsöndra dubbla doser endorfiner eller något.

Tiotusen träningspass

Vill du ha ännu lite mer extra pepp? Ja då tycker jag du ska gå med i vår facebook grupp Tiotusen träningspass om du inte redan gjort det! Där delar vi vår träning och peppar varandra i med och motgång och sen skänker vi 1 kr för varje genomfört träningspass i slutet av året. Pengarna går till Musikhjälpen. Målet var från början 10 000 träningspass, men vi lär nog komma upp i mer för intresset och träningspassen haglar in. Så vill du ha lite extra pepp och motivation i träningen häng med oss i gruppen! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.