Vi har köpt lägenhet

Wow, ibland går det undan i livet. Här om veckan skrev vi på papper och köpte lägenhet. Bam, bom och plötsligt flyttar vi inom en månad. Så nu är vi i full gång med att måla, fixa och trixa i vår alldeles egna lägenhet som vi får bestämma allt i, men som också vi är ansvariga för.

Vi har tittat på både lägenheter och hus av och till i flera år, men sådant där är ju inte gratis. Haft lånelöften, budat men det har inte blivit något av det. Så dök det upp en lägenhet som vi båda kände, denna vill vi ha. Bam, bom och plötsligt stod vi här och har köpt lägenhet och får flytta in redan i Oktober. Plötsligt händer det.

Är mega glad för lägenheten, men lika glad för att vi kommer ha egen tvättmaskin och ska installera diskmaskin. Vardagslyx som jag inte haft på åtta år. Vardagslyx och massa mer tid över. Fatta att inte behöva boka upp 4-5 timmar en gång i veckan för att göra all tvätt! För ja vi behöver tvätta ofta då vi båda tränar 4-5 pass i veckan. Tänk att kunna baka utan att behöva stå i timmar och handdiska allt! Eller när en gör storkoket på helgen inte behöva handdiska allt lika länge som en lagat maten! Eller när familj eller vänner är över och vi äter eller fikar och får stå och diska efteråt. Har ni inte levt utan dessa i flera år så kanske ni inte förstår min eufori och lättnadskänsla, men det är bland det bästa med vårt nya hem.

Snart bor vi med en sådan här park runt hörnet. Ska bli så skönt att flytta närmare lite grönområden och mindre betong.

Det söks inspiration på pinterest just nu och förra helgen började vi måla en hel del. Det syns var möbler och tavlor hängt längs med väggarna så en liten uppfräschning innan vi flyttar in. Dock tar ju allt sådant en hel massa mer tid än en tänker så vi har fullt upp just nu. En lägenhet som ska färdigställas och en lägenhet som ska packas ner och städas ur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.