Veckans peppande ord på vägen

Det regnar här idag. Kanske inte det mest peppande vädret eller? Jag tycker regn är helt okej, jag kan inte påverka vädret så jag har byggt upp strategier för att inte låta mig påverkas negativt av vädret. Det finns fördelar med regn, tro det eller ej. Ge dig tusan på att hitta dessa bara. Sådant här kan vara provocerande, men när en kommer in i tänket så flyter livet på lite mer harmoniskt.

Mina fördelar:

 • Jag kan använda min snygga gula regnkappa
 • Vid min utomhusträning får jag vara extra kreativ och hitta övningar som fungerar för min kund/kunder
 • Massage är populärt regniga dagar (mer jobb till mig)
 • Det är svalare att arbeta
 • Luften känns så fräsch, ren, lätt och härlig efter att det regnat
 • Det är extra härligt att ha tränat när det regnar, en känsla av att ”jag gjorde det fast det regnar” och det är inte jobbigt bara innan en har kommit igång/iväg.

Skapa din motivation

Regn kanske inte är ditt favoritväder, men kanske ger dig möjligheten att träna på något annat. Se möjligheter istället för hinder och låt din hjärna vara kreativ. Kanske tänker du nu ”jag vill inte vara kreativ” eller ”vem vinner på att hålla på  så här?”. Det ska jag berätta DU vinner på att våga utmana dig själv. Våga testa, nya tankebanor kommer stimulera ditt intellekt och om det dessutom leder till att du tar dig iväg och rör på dig så vinner även din fysik på detta. Härligt eller hur? Så vilka är dina knep för att träna fast vädret inte är på topp? Hur påverkas du av regn?

6 reaktioner på ”Veckans peppande ord på vägen

  1. Haha det är sant, tyvärr är det en ursäkt för många. När jag jobbade på gym så märkte vi tydligt att färre kom till gymmet om det var riktigt dåligt väder, många drar sig för att ens gå utanför dörren vid regn eller snö :O

  1. Kul att du gillar inlägget, ja oftast är det ju bara att ta sig ut som är lite motigt. Fotboll i regn är härligt :) Något som jag kan sakna nu när jag lagt skorna på hyllan ;)

  1. Regn kan vara riktigt mysigt inomhus :) Åska gillar jag inte heller då tränar jag inomhus, men kan gilla känslan av att träna i ösregn, något med känslan som en får av att en klarar vad som helst ;) haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.