Veckans peppande ord

Här kommer veckans peppande ord från Bosnien denna gång.

Våga hoppa!

För att få förändring behöver vi våga hoppa. Våga ta för dig, våga le och skratta. Du är viktig, du är värdefull. Att sluta bry sig om vad andra ska tro, tycka eller tänka är en befrielse. Det spelar faktiskt ingen roll för det är ditt liv och du har bara ett liv, så gör det du vill med det. Låt inte rädsla för vad andra ska tycka, tänka och tro begränsa dig.

Ditt liv, dina val

Hoppa på din dröm. Följ ditt hjärta. Våga satsa högt, vad är egentligen det värsta som kan hända? Jag började med friidrott som vuxen, det var att våga hoppa för mig. Våga testa något nytt. Jag öppnade egen träningsstudio, det var också att våga hoppa för mig. Många PT:s jobbar online idag, det är tydligen dit trenden går, men det är inte min dröm. Du kan också, vad är din dröm? Lyssna inåt och testa. Min dröm är exempelvis inte att backpacka runt jorden, men det kanske är din?  Våga följa din dröm och inte bara strömmen.

2 reaktioner på ”Veckans peppande ord

  1. Heja dig! Vad är det värsta som kan hända om man drömmer stort och satsar liksom?! helt rätt med din träningsstudio det märks ju som kund när någon älskar det man gör när man köper en service.

    1. Precis, det är oftast inget farligt som händer. Då har en i alla fall testat :) Ja min träningsstudio är det bästa jag gjort! så många som sa att det inte kommer vara lönsamt, det är dyrt och så vidare, men företaget har aldrig gått bättre ;) så en ska inte lyssna för mycket på andra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.