Uppdaterat på Youtube igen

Ett av mina mål med i år är att få igång min Youtube-kanal. Senaste uppdateringen där var i november, så i alla fall mindre än 2-3 år mellan uppladdningarna denna gång. Behöver verkligen jobba med perfektionisten inom mig när det kommer till video. Redigeringen blir inte den nivå jag önskar, men det kommer inte gå ihop tidsmässigt om jag ska redigera som jag vill. Eller så skulle jag få dra ner på mitt andra jobb ;)

Jag har i alla fall tänkt bredda och inte bara ha övningsvideos på youtube utan även lite mer ”snack”. Har så mycket som jag tänker att jag vill dela med mig av, men det är svårt i text, då nyanser inte alltid kommer fram i skrift och i dagens samhälle så känns det viktigt att få med alla nyanser, speciellt i träningsbranschen. Är verkligen inte ett svart/vitt ämne. Vilket ämne som nu är det?

Så jag gjorde en liten presentationsvideo till att börja med. Berättar lite om vad jag jobbar med, vad jag har för utbildningar i bagaget och så. Såg nämligen här om dagen när jag tittade statistik på bloggen att jag haft 90% (!!) fler unika besökare under 2019 än under 2018, så inser att det är en hel del nya besökare här på bloggen! Kul! :D Har ju sett att besöksantalen ökat, men insåg inte att det var med så mycket, blir ju så lätt när det stegrar under tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.