Steg för steg med checklistor

Mina checklistor är många och det är mycket att göra nu. Bockar av lite hela tiden och det känns än så länge som att jag har en bra koll på vad som ska göras och vad som ska prioriteras. Det är nästan ett heltidsjobb att fixa med allt, men på sidan om så ska den befintliga verksamheten rulla på. Vissa dagar känns det i huvudet att det är mycket, men känns som att jag skapat en bra struktur och förhoppningsvis så kommer allt att lösa sig utan några problem eller förseningar.

I ena stunden så känns det som en evighet till Mars för att nästa sekund kännas som när som helst. Lite roligt det där hur tiden kan uppfattas så olika beroende på situation och omständigheter. Det är när jag känner att jag har kontroll som det känns som en evighet kvar och sen när jag kommer på något nytt som ska fixas så känns det som att oj kommer jag hinna det är ju inte länge kvar. Det är ju lätt när listan blir lång att det känns som att det kommer ta tid, men ibland så är vissa punkter på listan så små att det bara tar någon minut eller högst någon timme att bocka av så det är väl lite det också. Jag är väldigt taggad på att komma igång och ser så mycket fram emot det hela. Försöker att hålla mig sansad men vill mest bara snabbspola.

Mina block och pennor är med mig mest hela tiden. Försöker skriva ner allt jag kommer på direkt så att jag inte behöver ha det i huvudet. Att ha mycket i huvudet och inte nedskrivet blir lätt stressande och skapar en osäkerhet av ”Har jag glömt något?”.

Blev helt tagen av alla hejarop och glada tillrop när jag delade med mig av nyheten. Har gått så otroligt länge och tänkt på detta och för mig är detta något stort och väldigt roligt, men hade inte räknat med så mycket positiv feedback utifrån. Så otroligt tacksam att jag har ett sådant stort stöttande nätverk runt mig. Så tack återigen tror jag svarat alla personligt men kan ge ett extra tack.

Självklart hejade jag på Charlotte under morgonen och vi hade OS-studion igång i bakgrunden. Visste ni att min Pappa är från samma by (Tärendö) som Charlotte? Känns liksom lite extra när det är någon från ett sådant litet ställe där en har rötter ifrån. Närmare på något sätt fast jag aldrig träffat henne irl.

Träffade Sanna och Clara en stund under dagen och satt på Clarion Borgen (hur fint?) umgicks lite och pillade med innehåll till våra bloggar. Sådant som jag inte riktigt haft ro till att göra, men sitter en med andra så går det oftast lite lättare. Jag gillar att skriva och blogga så det var kul att få sitta i några timmar och vara kreativ. Haft föräldrar och brorsan över under kvällen och vi gick ut och åt. Rätt skön lördag. I morgon är mitt favorit träningspass på hela veckan, friidrott. Vad har ni haft för er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.