Reach Your Goal fyller 4 år!

Hipp Hipp hurra för idag fyller mitt företag fyra år! Mycket har hänt sedan dess. Känns som en evighet sen jag startade upp mitt företag och samtidigt som ganska nyligen. Då student på Tränarprogrammet. Minns att jag gick på starta företag seminarium och info träffar typ varje vecka i flera veckors tid.  Lusläste även varenda hemsida jag kunde hitta där det fanns information om att starta företag. Satt med min affärsplan vecka efter vecka. Sen kom det där med namn, vad ska mitt företag heta egentligen. Det mina vänner slog griller i huvudet, jag minns att jag kom på så sjukt många bra namn, men domänerna var alltid upptagna. Ville hitta ett namn som skulle vara talande för vad jag vill, men samtidigt brett för jag är inte en vanlig PT, jag är en tränare, med djup och bred kompetens (då var det mest PT:s med allt från 4 veckor – 3 månaders utbildningar som jobbade som PT:s så ville inte kalla mig PT för att blandas ihop med dessa). Så vad skulle mitt företag heta? Vet ni var jag var när jag kom på namnet?

När Reach Your Goal föddes

Jag gick runt och klurade på namn i flera veckor, funderade och skrev ner olika alternativ. Jag ville inte ha ett namn som innehöll Å, Ä eller Ö för att få ett bra domännamn. Jag ville också att namnet skulle vara talande för vad jag sysslar med och jag gärna ett engelskt namn. För en vet ju aldrig om mitt företag blir så stort att det blir internationellt och då är det smidigt om mitt företag redan har ett internationellt namn (ja en måste våga drömma stort). Så en dag när jag satt på gymmet, tränade i magmaskinen (minns det så väl) och läste på en reklampelare i gymmet, där det stod något om goal och då klickade det. Reach Your Goal. Funderade, tänkte att det kan inte vara möjligt att det inte är taget. Slänger fram mobilen mitt i träningspasset och det visar sig vara ledigt. Så Reach Your Goal föddes på gymmet, väldigt passande eller hur?

När en inte kan se några hinder

Så där och då föddes själva namnet men idén och allt annat var i princip redan klart. Så bara att fylla i alla papper och denna dag för 4 år sen skickade jag in mina papper och bytta namn på min blogg till Reach Your Goal och började marknadsföra mig. Men vänta nu kanske ni tänker, jag hade alltså inte fått godkänt och fått min F-skatt? Nej men jag visste inte ens att en inte kunde få det godkänt, det fanns inte på min världskarta så när jag någon vecka senare fick brevet med godkänd f-skatt så hade jag redan dragit igång allt. Vet inte hur jag hade missat det där med att skatteverket måste godkänna, men det känns skönt att jag inte ens visste att det skulle ha kunnat bli ett problem, för det fanns tillräckligt att fundera på ändå ;) Därför har det här alltid varit dagen när mitt företag föddes, för det var ju ändå denna dag som papperna skickades in, jag lanserade nya namnet på bloggen och skrev ut mina tjänster och priser. Allt kom i rörelse på riktigt kan en säga.

Det här var för övrigt bilden jag la upp när jag berättade om att jag startat företag. Det är ryggtavlan på ett linne som vi (jag och några tjejer i min klass på Tränarprogrammet) tryckte upp inför Vårruset och sprang hela loppet med. Lite kaxigt sådär, jag hade riktigt coola klassisar.

Fyra år som företagare

Mina fyra år som företagare har varit en resa med både toppar och dalar. Jag har hunnit med så mycket och samtidigt ingenting. För fyra år sen hade jag nog inte tänkt mig att mitt företag skulle ha den form och tjänster som den har idag. Men det är det som är så härligt med att driva eget, en får bestämma och ändra sig under tiden. Jag har lagt till tjänster, tagit bort tjänster och ändrat om i utbudet. Dock har huvudfokuset alltid varit samma, att hjälpa människor att nå sina mål. På ett hållbart, roligt och utvecklande sätt. Jag har utvecklats och fått erfarenheter, gjort misstag och lärt mig av dessa. Framförallt har jag utvecklats i min tränarroll, erfarenhet är något häftigt. Det är något som jag älskar med tränaryrket, jag kommer aldrig bli fullärd, jag lär mig varje dag något att ta med mig framöver.  Jag ser fram emot att se vad nästa fyra år har att erbjuda, vad gör jag då, hur ser mitt företag ut och var befinner jag mig? Det får tiden visa, men jag har en del mål och drömmar, en del som jag hoppas kunna dela med mig av snart.

Vill ni fira dagen med mig? Kan inte ni berätta om hur ni första gången hittade hit? Var det innan Reach Your Goal, förra veckan eller två år sen?

2 reaktioner på ”Reach Your Goal fyller 4 år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.