Mina förväntningar på Juli

Det är redan Juli! Helt otroligt vad fort Juni sprang förbi. Vilken sommar vi har haft hittills. Detta är även sista jobbveckan innan jag tar tre veckors semester. Det känns inte riktigt verkligt ännu, men jag hinner kanske landa i det under veckan. Jag har en hel del att fixa med innan jag checkar ut på fredag. Men åter till att vi är inne i Juli sommarens sommarmånad. Jag tänkte skriva om vad jag har för förväntningar på denna sommarmånad.

  • Gå på semester med en härlig känsla i magen
  • Massor av rolig träning – att vara ledig innebär mer tid som jag brukar gilla att lägga på träning
  • Ha en härlig och avkopplande semester – har inte så mycket planer, men känner att det kommer bli perfekt efter den intensiva vår som jag haft (hur sjukt är det inte egentligen att jag har öppnat en egen träningsstudio?)
  • Lära mig mer kroatiska (om ni har tips på någon bra serie på kroatiska gärna med svensk text så skulle jag vara så tacksam) hittade en serie på Youtube dock utan text, men så plockades den bort på grund av upphovsrättsskäl (förståeligt) men inte bra för min språkinlärning. Netflix har bara en riktigt tråkig serie på kroatiska..
  • Kicka igång arbetshösten i slutet på månaden. Jag ser fram emot semester, men jag ser även fram emot att komma tillbaka till jobbet.
  • Fotografera mera, jag har knappt rört mina två kameror under våren, men sorterade bilder här om veckan och ska ta upp fotograferandet igen, då brukar även innehåll till bloggen vara lättare att komma på.

Ja det är nog mina förväntningar och intentioner för sommarens sommarmånad.

Kanske kan jag fånga en sådan här vacker sommarkväll på kort även i år…

Nu ska jag ladda upp för en eftermiddag med masserande, har haft en förmiddag med PT. Bra kombo.  Vad har du för intentioner och förväntningar på Juli?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.