Min egna Träningsstudio – jag flyttar till eget

Ni vet det där som jag jobbade så mycket med under 2017? Som jag hintade om både i årsresumén och i mina förväntningar för året. Nu äntligen är det klart. Nu händer det och är dags. Jag öppnar upp min egna lilla Träningsstudio. Jag vet! Visst låter det helt sjukt. När jag summerade mitt 2016 så satte jag målet att i slutet på 2017 skulle jag ha klart med lokal för min egen studio. Det gick inte riktigt i lås, jag hade ett flertal lokaler på gång. Har fått rita med arkitekter, fundera på material och gjort låneansökan (en lokal som jag skulle fått anpassa för egna pengar). Men varje gång (3 gånger) har det varit något som inte gått i lås och så har jag stått på ruta ett igen. Okej inte riktigt ruta ett för jag har lärt mig något i varje process, men känslan har varit lite tillbaka på ruta ett. Så mycket jobb som jag inte delat med mig av. Vilket gjort det svårt att blogga, för det enda som snurrat i mitt huvud har varit lokalletande, anpassningar, behov och så vidare. Men nu, nu är det äntligen i lås! Och om jag ska vara helt ärlig så skrev jag på min ”drömlapp” (som jag sen la i en burk med andra lappar med drömmar på som jag plockat upp och läst lite då och då) Reach Your Goal träningsstudio 2018 – för tänkte lokal klart 2017 inflyttning 2018. Så mitt mål och dröm går i uppfyllelse!

Min egna Träningsstudio

Men nu blir det en egen studio. Det är inte helt lätt att hitta en lokal som uppfyller alla mina krav och behov. Har pratat eller mejlat med varenda hyresvärd i Örebro känns det som och bara fått en massa nej. Har tittat på ett antal lokaler varav tre då har varit av intresse, men icke sa nicke. Samtidigt har min lösning som jag haft fungerat och jag har trivts väldigt bra på Studio Green och med att ha kollegor så någon stress på så vis har det inte varit. Men jag vill växa, eller jag vill att företaget ska få möjligheter att växa. Så jag visste att detta var nästa steg att ta. Och så dök det upp en lokal som kommer ge mig möjligheten att göra just det. Växa. Genom att kunna ha allt på samma ställe, massagen, PT, gruppträningen och kontoret samt inte behöva anpassa efter andra eller specifika tider på samma sätt så ges möjligheten till att låta verksamheten växa. Det ena eller andra kommer inte begränsa varandra på samma sätt som tidigare. Det känns roligt och lite sorgligt. Jag kommer helt klart sakna mina kollegor, är så glad och tacksam för mina 2 ½ år på Studio Green.

Att fixa och planera

Som tur är har jag en tydlig behovslista som skapats genom mina tre tidigare projekt. Dock så skiljer det sig ju alltid lite åt mellan olika lokaler, men en bra utgång har jag haft i vad som behöver införskaffas. Det är inte bara, det är mycket som jag haft inkluderat i mina tidigare hyresavtal och lokaler som jag nu behöver lösa. Så som bokningssystem, kassasystem, möbler till allt kring massagen, utrustning till PT-verksamheten (kommer ju inte längre behöva släpa utrustning från mitt kontor till träningslokal) vilket kommer innebära mer möjligheter. Tillbehör till pentry, tallrikar, muggar och vattenkokare (ser mig själv dricka te i mängder). Loungedel som en kan ha konsultationer i, men även kunder kan sitta och vänta på sin bokade tid. Kanske ha härliga samtal och vänner över som hänger med en där ibland också. Förvaringslösningar sådant som alltid skiljer sig mellan olika lokaler och sedan lite sådant där smått som gör det hela hemtrevligt och sätter ”min” prägel på det hela. Så mycket idéer och tankar kring detta som ni hör. Jag ska försöka låta er hänga med i processen denna gång. Nu när det är på riktigt. Har ju som sagt ”gjort” detta tre gånger under 2017, men inte velat jinxa det hela innan något var helt klart (som att det hjälpte). Hoppas att ni tycker att det är åtminstone nästan lika spännande som jag tycker. Jag har haft denna målsättning länge, det må ibland ta tid, men var sak har sin tid. Jag har lärt mig sjukt mycket under den här resan som jag bara tror är till min fördel i detta nya. Jag känner mig mycket tryggare i det hela än om jag hade gjort detta för bara ett år sen för att inte tala om hur mycket tryggare jag är i allt jämfört med för två-tre år sen. Ibland är det bra att inte stressa in i nytt för fort. Men nu är jag så redo och så peppad.

2 reaktioner på ”Min egna Träningsstudio – jag flyttar till eget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.