Makeover på studion

Vilken helg. I fredags efter min sista kund så åkte jag och Marko till Finnerödja och Nordic Fighter och hämtade en massa nya grejer till min studio. Sen till studion och lasta av allt (vilket gick väldigt smidigt, men som helt klart räknas som ett träningspass). Vi började med att försöka öppna så många kartonger som möjligt för att kunna åka med dom till återvinningen så fort som möjligt och på så vis få mer utrymme.

Vi monterade ihop en hylla och bänken innan vi tog kväll. På lördagsmorgonen åt vi frukost och sen åkte vi till studion för att fortsätta och framförallt ta tag i projektet riggen.

Som ni ser en massa kartonger och här hade vi redan börjat öppna upp en del och några är till vänster om kameran.

Jag har nämligen köpt en träningsrigg med utrymme för två böj/bänk platser. Dessutom möjlighet till att göra chins, dips, landmine övningar, fäste till battleropet, ringar och armgång. Så nu kan en variera träningen riktigt mycket.

Vi monterade ihop hyllan som ni ser till höger och bänken i mitten på bilden samt öppnade upp dom flesta kartongerna under fredagen.

Vi började med att Marko tog kartonger och fyllde bilen, jag öppnade under tiden dom sista kartongerna som vi inte hann med/orkade med på fredagen. Det krävdes två turer då alla kartonger inte fick plats i bilen på en omgång så jag tog även ner mitt egna hemmabygge av gymbollarna på väggen så att vi hade väggen fri och redo som vi skulle montera riggen mot.

Så när Marko kom tillbaka började monteringen, vi började bygga ihop hela på golvet och vid halv tre tiden kom Markos föräldrar (precis när vi haft en liten lunchpaus i byggandet). Så då byggde vi klart det sista och sen kom det stora projektet att resa den upp och placera den där den skulle vara. Det var lite pilligt och tungt. Därefter fästa riggen i väggen och sen alla extra tillbehör.

Projekt montera riggen, så här långt hann vi innan det blev lunchpaus. Sedan reste vi upp den och placerade på plats. Tungt, men vi gjorde det bra.

När vi gjort det så blev det att hämta mat åka hem till oss och äta och sen åkte Markos föräldrar hem och vi två tillbaka till studion och städade i några timmar. Dammsuga allt, torka väggar lister och hela riggen och allt annat, byggdamm är inte kul, sen skura allt. Phu, men nu är det ordning och reda och det mesta på plats. Jag har några grejer jag behöver fixa och några grejer är försenade på grund av det där viruset ni vet så står vissa länder stilla. Men det kommer tids nog och jag kan ju hitta på otroligt mycket med det jag redan har. Känner mig så peppad både på allt roligt jag ska lära mina PT-kunder och alla nya övningar vi kan köra. Men också på att träna själv och testa allt. Nu har jag verkligen mitt egna gym inte bara träningsstudio.

Här ser ni det färdiga resultatet av riggen. Det blev så jäkla bra. Det känns som ett helt annat rum och med så mycket mer rymd!
Och så här ser det ut från andra hållet. Riktigt peppad på allt nytt vi kan hitta på träningsmässigt nu med nya förutsättningar. Så skönt med något peppande och motiverande i dessa tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.