Jag ska till Kroatien

Jag nämnde ju i tisdags att jag ska åka iväg och jag ska på studieresa till Kroatien. Jag har ju länge funderat på det här med träningsresa och nu ska jag till Kroatien för att titta på några hotell och träningsanläggningar. Det är en ganska kort resa, fredag-måndag, men så spännande. Jag älskar Kroatien och om jag anordnar en träningsresa så är det till just Kroatien jag vill göra det till. Jag har gjort en lista med sådant som jag ska titta och fråga om och så får vi se hur det blir. Jag har även tagit med min rådgivare aka min Mamma för att kunna bolla idéer och tankar med. Plus att mamma aldrig varit till Kroatien, så det ska bli kul att hon får se en liten del av det land som jag besökt så många gånger nu. Tänk ändå vilka roliga möjligheter det finns och vilket häftigt jobb jag har.

Tänk er träningspass följt av dopp i kristallklart vatten
Vacker natur och rolig träning i en vecka och hänga med mig så klart i en vecka, låter det lockande?

Väderprognosen säger ganska mycket regn, men håller tummarna för att vi i alla fall får lite sol eller uppehåll åtminstone, vi lovas i alla fall värme och det ska bli kul att bara åka iväg några dagar. Skulle du vilja följa med mig på en träningsresa till Kroatien?

4 reaktioner på ”Jag ska till Kroatien

  1. Men vad härligt! Blev kär i Kroatien på min minitrip dit i somras. Måste tillbaks nästa sommar och segla. Kanske räknas som träningsresa?

    1. Ja en härlig liten tripp, å härliga planer. Är också kär i Kroatien, tog mig med storm när jag var här första gången 2011 ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.