Jag är med i Tränarpodden

I veckan var jag och gjorde något riktigt roligt och läskigt. Jag spelade in podd! Jag i en podd! Efteråt kunde jag inte minnas vad jag sagt, var tydligen så nervös. Clara bjöd in mig till att prata träning och vi pratade massor om kvinnor och idrott och ledarskap. Jag tycker det är jobbigt att lyssna på min egen röst, jag låter så annorlunda i mitt huvud. Mina videoklipp och redigeringen av dom har fått mig att vänja mig lite vid rösten, men då kan jag ju klippa bort knasiga saker, nu är det ju inte jag som redigerat och klippt. Spännande. Jag hoppas i alla fall att ni vill gå in och lyssna på podden och höra oss prata ledarskap, träningsfeminism och så. Jag har lyssnat igenom podden faktiskt, eftersom jag knappt kunde komma ihåg vad vi pratat om, men så fort jag började lyssna så var det som att jag kom ihåg allt. Minnet alltså, bra roligt ibland. Intressant ibland att tänka till på sitt eget ledarskap och sin tränarroll, det finns så mycket att tänka på, utveckla och lära sig.

Avsnittet hittar ni här eller så kan ni lyssna där ni brukar lyssna på poddar. Sök på tränarpodden bara.

4 reaktioner på ”Jag är med i Tränarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.