Första veckan på 2018

Första veckan på året gick i ett lagom tempo. Jag smygstartade med planering, strukturering och lite PT och masserande. En ganska lagom dos av allt. Denna vecka steppar jag upp lite och drar igång årets första MammaTräningsgrupp på Onsdag. Så peppad på att dra igång igen. Lite mer masserande och lite mer träning.

Jag är så taggad på det här året. Jag känner på mig att det kommer hända massor av spännande saker och jag vill bara köra igång allt. Jag har även fått upp mitt egna träningssug, har en tendens att tappa motivationen lite i November/December när det blir mörkt (har i princip bara längtat till friidrottsträningarna) men nu känner jag mig mer och mer motiverad. Det vände dock precis innan jul, ni vet det där passet när jag hoppade väldigt långt för att vara jag. Då blev jag sugen på att träna ännu mer. Sen har jag sagt upp mitt gymkort för att byta i slutet av månaden och det har också känts väldigt bra. Ska bli kul och spännande att testa något nytt. Bara en sådan sak kan också påverka motivationen. Och det faktum att jag fick nya träningskläder i julklapp bidrar också till min ökade motivation. Det är väl konstigt att bara för att en har nya snygga kläder blir en mer sugen på att träna. En ska inte underskatta träningsklädernas inverkan på motivationen.

Hur snygga kläder är inte detta? Riktigt sköna också! Fick två par tights (båda med hög midja, finns det något bättre?) och två tröjor. Fick även nya lurar som ni ser på bilden, trådlöst är grejen när en ska träna. 

I helgen kunde en även hitta ett inlägg från mig på Claras blogg. Där skrev jag lite om det där med att börja med en ny idrott som vuxen. Klicka gärna in där och läs både det inlägget och passa även på att titta in träningspassen som Clara tipsar om, ett nytt varje dag i Januari.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.