Den ultimata lördagen

Idag blev det första träningspasset sen i tisdags. Skön lördagsaktivitet. Kroppen kändes bra igår, men var så trött efter jobbet, har haft en ganska intensiv jobbvecka så somnade på soffan när jag kom hem och sov över timmen. Därefter åkte vi och gjorde lite ärenden, lagade middag och sen åkte Marko och tränade och jag sov ytterligare två timmar, så även om det inte kändes något i kroppen så kanske det fortfarande var något som lurade. Verkade i alla fall sovit bort det.

Ett friidrottspass

Idag stod friidrottsträning på schemat, fel dag kanske ni tänker och ja den blev flyttad från söndag till lördag. Det kändes som ett bra pass att testa kroppen på. På dagens träning blev det höjdhopp, evigheter sen sist och sen körde vi löpning/intervaller 150 meter och två 120 meter. Därefter avsluta med lite bål. Min plan var att gå hem från träning, glömmer ibland hur långt det ändå är (6,5 km) så det var trötta ben när jag kom hem efter både träning och promenad. Men så skönt att solen tittade fram och få lite energi. Gick kanske inte kortaste vägen heller, valde att inte gå Universitetsallén för det är inte så mycket roligt att titta på, gick istället i utkanten av Oset, stadsparken och förbi slottet, lite mysigare, mindre bilar och mer natur.

Nöjd efter träning i solen utanför Tybblelundshallen.

Bra lördagsaktivitet

Skönt med dagar där en inte har några som helst tider att passa och bara kan göra som en vill, eller ja jag hade ju träningstiden att passa, men inga fler. Marko har spenderat hela dagen på tävling i Hallsberg och hjälpt klubbkamrater och hejat, så jag har även varit själv hemma. När jag kom hem lagade jag en sen lunch, dusch och bänkade mig framför andra åket i slalom. Det var så spännande och kul med en svensk medalj. Så imponerande! Nu ska vi iväg med vänner och käka, bara bra lördagsaktiviteter, träna, friskluft, titta på sport och umgås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.