Den här hösten vill jag..

Jag blev inspirerad av Emmi /Explorista som skrev en lista med vad hon vill i höst. Nu är ändå känslan att hösten är på ingång efter helgens blåst och utanför fönstret har i alla fall ett av träden börjat skifta i gult och rött. Så nu när hösten gör intåg så vill jag..

Tända massor och ljus och mysa framför filmer, förra hösten kom jag av mig i vanan att tända ljus, men i år vill jag mysa på i mörkret.

Springa och njuta av härlig höstluft, det är något extra med denna syrerika härliga höstluft så nu håller jag tummarna för att vaden ska fortsätta samarbeta

Bli riktigt stark, jag har ett tag jobbat mycket med egen kroppsvikt och lättare vikter, men just nu suktar jag efter tunga vikter och bulligare muskler

Baka godsaker, min inspiration och energi till att tillbringa tid i köket har ökat och jag är sugen på mockarutor och kanelbullar bland annat

Vandra i höstfärger, det var så härligt att vara ut och vandra här om helgen, men skiftningarna på löven är inte riktigt här ännu, så jag hoppas hitta en till helgdag där vi kan ta oss ut och njuta av en färgsprakande skog.

Skapa tid till umgänge och vänner, det var en intensiv vår och det ska bli skönt att börja hitta rutiner och vanor där vardagen och umgänge får mer plats igen. Det blir så i perioder när en har eget företag och mycket att göra. Eller jag är sådan att jag jobbar på och fokuserar på mitt, jag är lite av en introvert så om jag har mycket att göra behöver jag mer tid till återhämtning och då drar jag ner på det sociala eftersom det tar mer än vad det ger energi i sådana situationer.

Hösten är ändå ganska kort, så bäst att inte ha för mycket planer. Så jag nöjer mig där och det känns himlans inspirerande och härligt. Vad vill du göra denna höst?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.