Gårdagens pop-up store

Igår var det som sagt Pop-up store i Långhuset, årets hittills varmaste dag, bjöd inte på allt för många besökare då vi var inomhus och de flesta ville lapa sol utomhus, men under lunchen blev det lite fart i alla fall och jag fick några intressenter att stanna till i alla fall. Sen fick jag även mingla med andra Drivhuset entreprenörer och lyssna, smaka och lära mig om vad dessa sysslar med. Så jag även om inte vädret var till vår fördel så är jag nöjd med gårdagen.
 
Efter var jag helt slut i huvudet så blev en tupplur innan jag besökte gymmet med min sambo och partner in crime. Vi tog en liten omväg för att få lite extra promenad och köpa lite mellanmål (eller på träningsspråk pre-workout meal) innan träningen. Sen tog vi en promenad förbi en annan butik på väg hem och handlade med oss ingredienser till middagen, det är ju inte så att man drar sig för att vara ute lite extra så vardagsmotionen är på tipp topp just nu. 
Igår gjorde jag shortspremiär på gymmet också, jag älskar att träna i shorts, shorts är liksom det ultimata träningsplagget! Sen är det lite jobbigt med bleka ben just nu, men aja de flesta är väl lika bleka.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.